Tanulóink október 20. délután Diákolimpia megyei döntőn vettek részt Sportlövészet kategóriában, Debrecenben. Farkas Krisztián és Kocsis Richard „B” kategóriás légpuskában, míg Vadon Zoltán „A” kategóriás légpisztoly lövészetben indultak.
Érkezésünkkor szembesültünk a hatalmas létszámmal, szinte minden kategóriában 40 fő feletti volt a létszám. Az „A” kategóriások saját fegyvert használnak, ők az „elitbe” tartoznak, a „B” kategóriásoknak a szervező biztosított eszközt.

 

Bővebben...

A tantestület 2017. október 6-án Szegeden járt.

„Szeged híres város”, mondja a népdal és valóban ehhez kétség sem fér, hiszen meghatározó egyéniségei a városnéző körutunk során minduntalan visszakacsintottak ránk.

 

 

 

Bővebben...

2017. október 10-én az Agóra Tudományos Élményközpontban jártunk az osztállyal és a 11. A-val. Székely Tünde tanárnő valamint Major Márta a 11.A osztály és Káplárné Bacskai Mariann a 11.D osztály osztályfőnökei kísértek el minket. Az Agórában egyszerre van jelen a játék, a szórakozás és a tanulás. A háromszintes modern épületben megismerkedhettünk a fizika, a kémia, a biológia csodáival.

Bővebben...

2017. 09. 23-án Siklóson, a Damasi kupa nemzetközi karate versenyen vettem részt. 3 ország, 41 klub, 240 versenyzője volt jelen. U 16 férfi 75 kg mínusz kategóriában ezüstérmet szereztem, így sikerült kvalifikálni magam a novemberi Lengyelországban (Kielcében) megrendezésre kerülő ifi EB-re. Bízom benne, hogy ott is sikeresen veszem az akadályokat és éremmel térek haza.

Koscsák Péter 10. D

Támogatóink