2018. március 26-án került megrendezésre középiskolás diákok számára a Megyei Amatőr Lövészbajnokság a Debreceni Lövészsuli Sport Egyesület lő termében. Iskolánkat három tanuló képviselte: a 10.d osztályos Salánki Fanni, a 12.c osztályos Kocsis Richárd és a 10.b osztályos Farkas Krisztián.

 

 

 

Bővebben...

A Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium csapata
VI. helyezést ért el a II. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatversenyen döntőjén, Körmenden. Az elődöntő 74 csapatából 20 csapat jutott be a döntőbe. A feladatok között szerepelt lövészet, akadálypálya, büntetés-végrehajtási feladat, katasztrófavédelmi feladat, rendőr szakmai feladat, műveltségi feladat és fizikális felmérés.
A díjat ünnepélyes keretek között 2018. április 21-én az Országos Rendőr-és Tűzoltónapon vehetjük át Budapesten.

 

Bővebben...

Felhívjuk iskolánk tanulóinak a figyelmét, hogy Debrecenben a Malompark emeleti termében önvédelmi kurzus indul.
Bővebb tájékoztatást a következő linken kaphattok: Információ
Online jelentkezési lap a linkre kattintva elérhető: Jelentkezési lap

Az idei tanévben is megrendezésre került Berettyóújfaluban az Eötvös-kupa, melyen tanulóink összemérhették tudásukat és ügyességüket a környék iskoláinak diákjaival.
A műveltségi vetélkedő 4 fős csapata előzetes feladatot is kapott, melyet be kellett mutatniuk a zsűri előtt. Ezt követően a reneszánsz kort felölelő feladatokban kellett jeleskedniük. Végeredményben a 2. helyen végeztek.

 

 

Bővebben...

Támogatóink