Április 5.-én került megrendezésre a tavaszi forduló a Fair Play kupában. Csapatunk az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum műfüves pályáján játszotta mérkőzéseit. A csapat tagjai Kriszte Hunor, Vadász József, Gyöngyösi Gyula, Balog Berti, Ferenczi Tomi, Varga Martin, Sarkadi Tomi, Székely Andris, Mohácsi Attila és Fekete Roli.
Nem tűnt most sem könnyű ellenfélnek egyik csapat sem, és mint utólag kiderült, nem is voltak azok. Már az első forduló erősnek ígérkezett: mi szereztük meg a vezetést, de az ellenfél a végére kiegyenlített. I Rákóczi-Szent József 1-1. Büntető párbaj követezett, de mind hiába, mert alul maradtunk.

Bővebben...

„Barátunk az internet" című online versenyre hárman jelentkeztünk: mi (Tóth Bettina és Vadász Viktória a 11.b) és Molnár Viktória a 11.c osztályból.
A verseny három fordulós volt. Az első forduló egyben egy teszt is volt, amely a jelentkezés elengedhetetlen feltétele volt. A második forduló is online, számítógép előtt zajlott. A harmadik forduló pedig Szegeden került megrendezésre.
Az első fordulóból csak mi ketten jutottunk tovább. A szervezők azonban „elfelejtettek” értesíteni minket, ezért nem kaptuk meg időben a feladatsort. A feladatokat nehezen, de sikerült megcsinálni, ugyanis Adamikné Tóth Éva tanárnő kért nekünk pár nap haladékot. Így egy nap alatt kellett megírnunk három esszét összesen 13 000 karakter terjedelemben. Erre a többi, második fordulóba bejutott versenyzőknek egy hónapja volt.
Nagy eredmény lett volna eljutni Szegedre, a döntőbe, de a verseny még így is nagy élmény volt és sok érdekes dologgal találkoztunk közben.

Tóth Bettina és Vadász Viktória
11.b osztályos tanulók

2018. március 26-án került megrendezésre középiskolás diákok számára a Megyei Amatőr Lövészbajnokság a Debreceni Lövészsuli Sport Egyesület lőtermében. Iskolánkat három tanuló képviselte: a 10.d osztályos Salánki Fanni, a 12.c osztályos Kocsis Richárd és a 10.b osztályos Farkas Krisztián.

Kocsis Richard 3. helyezett lett 147 köregységgel

Salánki Fanni 2. helyezett lett 96 köregységgel

Farkas Krisztián 1. helyezett lett 153 köregységgel

Mind a három tanuló bekerült az ORSZÁGOS DÖNTŐBE!

László János

A 8. Rotary jótékonysági futófesztiválon, iskolánk két csapatot nevezett, egy diák és egy tanár- diák csapatot. Mindkét csapatot öt fős váltóban nevezték, ahol 3 embernek 10,548 km-t (2 kört) és 2 embernek 5,274 km-t (1 kört) kellett futnia így jött ki végül 42,195 km. Összesen 40 csapat indult váltóban, melyből a diák csapat kicsit lecsúszva a dobogóról a 4. helyen végzett, tagjai Tömöri Márk 11. A, Gara Sándor 12. A, Marian Máté 9.C, Zsiday Péter 12. A és Szabó Krisztián Soma 9. C osztályos tanuló voltak.

 

Bővebben...

Támogatóink