2016.december 17-én Egerben került megrendezésre az Ippon Shobu Magyar Bajnokság. Reggel korán indult csapatunk, ennek köszönhetően izgatottan, de fáradtan vártuk a versenyt, amelyre több, mint 200 nevezés történt. A megmérettetésen katában (formagyakorlat) IV. helyezést sikerült elérnem, kumitében (küzdelem) pedig II. helyet.

 

 

Bővebben...

Új egyetemi szak indul 2017-től a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán. A korábbi művelődésszervező, majd andragógia képzés újul meg, és a közösségekre helyezve a hangsúlyt közösségszervezés alapszakként hirdetjük meg. A szakon a kultúrával, közösségekkel, felnőttképzéssel kapcsolatos alapismeretek elsajátítása után a 4. félévtől két szakirány közül lehet választani.

 

 

 

 

 

 

Bővebben...

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az Európai Parlament Magyarországi Tájékoztatási Irodája, a Miniszterelnökség és a magyarországi Europe Direct tájékoztató irodák által indított, Fedezd fel Európát! elnevezésű versenyt hirdetett 2016. októberében.

Bővebben...

2016. november 23-án délután hivatalosan is iskolapolgárrá fogadtuk a kilencedik évfolyamon tanuló diákokat. Az ünnepélyes bevonulás után mind a 132 tanuló elmondta eskütételét. Nagy József intézményvezető feltűzte az iskola jelvényét Puskás Viktória, Török Emese, Nagy Zsuzsanna és Nagy Mária osztályfőnök tanárnőknek.

 

Bővebben...

Támogatóink