Az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács (ÉReTT) a rendészeti területen tehetséges fiatalok és az őket segítő szakemberek munkájának elismerése céljából 2017-ben, immár második alkalommal, ismét adományozott ÉReTT emlékplakettet/díjat és ajándékutalványt.

 

 

Bővebben...

A Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium 11.C osztályának 4 tanulója (Zsiday Zoltán, Homada Attila, Kocsis Richárd, Fehér János) részt vett a „Fedezd fel Európát! Kutass! Filmezz! Utazz!” videóversenyen, melynek keretében 2 perces kisfilmet forgattak a Derecskén uniós fejlesztéssel megvalósult épületekről, létesítményekről. Pályázatuk nyert, nyereményük egy ingyenes, egész napos, 40 fős fővárosi kirándulás volt.

Bővebben...

Idén 23. alkalommal került megrendezésre Abasáron a Katona-és Bordalfesztivál. Erre a rendezvényre először érkezett iskolánkból fellépő csoport. Mi, az Új nemzedék, erre a fesztiválra alakultunk.
Ahhoz képest, hogy összeszokni sem volt időnk, mint egy igazi csapat, jól kiegészítettük egymást hangilag.

 

 

 

Bővebben...

A „Rendészeti területen tehetséges fiatalok hálózatának építése” címmel szervezett 3 napos programot az ÉReTT (Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács). A programra a rendészet területén tehetséges fiatalokat várták. Iskolánkat, a Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumot, mint az ÉReTT egyik alapító tagját, Zsiday Péter 11.a osztályos tanuló képviselte. A program megvalósítására május 23-24-25-én került sor.

Bővebben...

Támogatóink