Debrecenben volt a Kyokushin Karate Országos Diákolimpiai elődöntő az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban 2017. február 18-án. Ezen a versenyen Kelet- Magyarország azon sportolói vettek részt, akik ezt a küzdősportot űzik, összesen 400-an.

 

Bővebben...

A 10 m-es Puska-Pisztoly Országos Bajnokság 3. EB válogató Százhalombattán 2017. február 9-12-e között került megrendezésre. 2017. február 9-én junior korcsoportban légpisztollyal kezdtem a versenyt. A 10 m-re kihelyezett SIUS ASCOR elektronikus céltáblára kellett 60 db értékelt lövést leadni.

Bővebben...

A végzős szakgimnáziumi tanulók az ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy (rendészeti ismeretek) vizsgakövetelményét a következő linken találhatják. Rendészeti ismeretek
A vizsgaleírás pedig az alábbi linken érhető el. Vizsgaleírás

A kérdésekkel keressétek szaktanáraitokat!

Jó felkészülést kívánunk!

Iskolánk négy tanulója 2016. december 8-án megyei vers-és prózamondó versenyen vett részt a debreceni Kós Károly Művészeti Szakgimnáziumban.

Az utazást Derecske Város Önkormányzata biztosította, ezúton köszönjük a hozzájárulást. A megmérettetés során minden tanuló egy szabadon választott határon túli magyar költő versét mondta el illetve egy kötelezően választott prózarészletet olvasott fel.
A versenyen közel 36 diák vett részt köztük Osvald Barbara 11. a osztályos tanuló és Pércsi Liliána 12. a osztályos tanuló  az előkelő III. helyezést érték el. Ezen kívül iskolánk két tanulója ( Gál Dénes 11. a, Pocsai Zsófi 9.b) is szépen helytállt az erős mezőnyben.

Köszönjük a felkészítő tanárok ( Fábiánné Forrai Aranka, Szilágyi Adrienn) munkáját és szívből gratulálunk a diákoknak, hogy öregbítették Derecske és iskolánk hírnevét.

Szilágyi Adrienn

Támogatóink