Az I. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny elődöntője 2017. március 10-én került megrendezésre, négy helyszínen. A versenyre összesen 69 csapat nevezett. Iskolánk csapata Szegedre utazott, hogy összemérjék tudásukat, ügyességüket és erejüket a többi csapattal. A Derecskei Rákóczit Kis Gábor, Lipták Zsolt, Vida Ádám és Zsiday Péter képviselte, kísérő tanáruk Kovács Attila volt, aki a fizikális felkészítésben segítette a tanulókat.

Bővebben...

Tisztelt Szülők!

A Berettyóújfalui Tankerületi Központ vezetője, Kapornai Judit Tankerületi Igazgató Asszony a következő kéréssel fordult intézményünkhöz:

„Tisztelt Intézményvezető Asszony / Úr!

A tragikus veronai buszbaleset után a kormány megvizsgálta, hogy szükség van-e a jogszabályok szigorítására. A kabinet azt szeretné elérni, hogy hasonló tragédiák a jövőben ne fordulhassanak elő. A lehetséges szigorításokról a kormány szeretné kikérni a magyar állampolgárok véleményét. Ennek érdekében internetes konzultációt indított az ügyben, melyet az alábbi linken érhetnek el: https://konzultacio.kormany.hu/. Szeretnénk, ha minél több szülő mondaná el véleményét. Éppen ezért arra kérjük Önt, hogy hívja fel a szülők figyelmét a konzultációra.”

Amennyiben Ön is szeretné elmondani véleményét, kérjük, töltse ki a fenti linken található kérdőívet.

Iskolánk csapata, mint minden évben, most is részt vesz az Országos Rendészeti Csapatversenyen. A verseny szabályzatán változtattak az előző évekhez képest, így a verseny két fordulóból fog állni: egy regionális válogatóból és a döntőből.

 

 

Bővebben...

2017. március 1- én szombaton rendezték meg a III. Mikepércsi Béres András szólótáncversenyt, melyen arany minősítést szereztem.

Tavaly is elindultam ezen a versenyen és akkor is nagyon jól teljesítettem. Az egész versenyben 44 táncos vett részt különböző településekről. A táncverseny rendezője Török Gergely, aki a Debreceni Főnix néptáncegyüttes tagja.

Bővebben...

Támogatóink