A Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó Szövetség és Nagy Károly Derecskei LE edző invitálására meghívást kaptunk a megyei FAIR PLAY CUP tornára melyet Debrecenben az egyetem pályáján rendeztek meg. Iskolánkat Ferenczi Tamás, Varga Martin, Vadász Józsi, Gyöngyösi Gyula, Gál Dénes, Sarkadi Tomi, és Kriszte Hunor képviselte.

 

 

Bővebben...

A Haza hívására válaszolva 2017 október 10-én részt vettünk a Debrecenben megrendezett Honvédelmi Tornán a Bocskai laktanya gyakorlópályáján. A „Reménytelenek” csapat tagjai: Ferenczi Sára, Nagy Kristóf, Tömöri Márk és Vig Bence voltak.

 

 

 

Bővebben...

Tanulóink október 20. délután Diákolimpia megyei döntőn vettek részt Sportlövészet kategóriában, Debrecenben. Farkas Krisztián és Kocsis Richard „B” kategóriás légpuskában, míg Vadon Zoltán „A” kategóriás légpisztoly lövészetben indultak.
Érkezésünkkor szembesültünk a hatalmas létszámmal, szinte minden kategóriában 40 fő feletti volt a létszám. Az „A” kategóriások saját fegyvert használnak, ők az „elitbe” tartoznak, a „B” kategóriásoknak a szervező biztosított eszközt.

 

Bővebben...

A tantestület 2017. október 6-án Szegeden járt.

„Szeged híres város”, mondja a népdal és valóban ehhez kétség sem fér, hiszen meghatározó egyéniségei a városnéző körutunk során minduntalan visszakacsintottak ránk.

 

 

 

Bővebben...

Támogatóink