2018. március 10-én került megrendezésre a II. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny régiós válogatóversenye. Az országban 4 helyen rendezték meg, a négy rendészeti szakgimnáziumban: Miskolcon, Szegeden, Körmenden és Budapesten. Összesen 74 csapat vett részt a versenyen, ebből Miskolcon 24 csapat mérte össze tudását.

Bővebben...

Iskolánk négy tanulója vett részt a Debrecenben megrendezésre kerülő Kyokushin Karate Diákolimpia elődöntőn 2018. március 4-én. Diákjaink Kumite kategóriában indultak, ami ebben a sportágban az egymás elleni küzdelmet jelenti, míg a Kata formagyakorlat bemutatását.

 

 

 

 

 

Bővebben...

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács évek óta nagy érdeklődés mellett hirdeti meg „Felfedezettjeink” pályázatát. Felhívásunkkal a 2016-os, illetve 2017-es év folyamán kimagasló teljesítményt mutató gyermekeket, tanulókat, fiatalokat kerestek.

 

 

 

 

Bővebben...

2018.03.03-án Kassán került megrendezésre a Nemzetközi Súlyemelő verseny, amelyre még a februári magyar válogatón, Tégláson sikerült kvalifikációt nyernem. A hosszas készülődés a versenyre már-már kényelmetlen volt, de tudtam, hogy a Nemzetet fogom képviselni és minden erőmre szükség lesz. Mikor a csarnokba értünk, akkor meglepődtem rajta, hogy nem csak a szomszédos országokból Románia, Csehország, Szlovákia, hanem még a tengeren túlról, Barbados-ról is érkeztek versenyzők, összesen súlyomban 32-en.

 

Bővebben...

Támogatóink