Nyitott kapuk napja: 2017. november 13. és 15.

További információ: JPG formátum

Beiskolázási tájékoztató 2018/2019 tanévre: PDF formátum

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az Európai Parlament Magyarországi Tájékoztatási Irodája, a Miniszterelnökség és a magyarországi Europe Direct tájékoztató irodák által indított, Fedezd fel Európát! elnevezésű versenyt hirdetett 2016. októberében.

Bővebben...

2016. november 23-án délután hivatalosan is iskolapolgárrá fogadtuk a kilencedik évfolyamon tanuló diákokat. Az ünnepélyes bevonulás után mind a 132 tanuló elmondta eskütételét. Nagy József intézményvezető feltűzte az iskola jelvényét Puskás Viktória, Török Emese, Nagy Zsuzsanna és Nagy Mária osztályfőnök tanárnőknek.

 

Bővebben...

Intézményünk 2016. november 14-én, hétfőn és november 16-án, szerdán nyílt napot tartott, mely alkalmakon a Rákócziba látogató nyolcadikos diákok egy rövid időre bepillanthattak az iskola életébe.

Bővebben...

Néhány hónappal ezelőtt a Fővárosi Nagycirkusz pályázatot hirdetett és arra kérte a vállalkozó szellemű, innovatív diákokat és pedagógusokat, hogy nézzenek meg egy cirkuszi előadást barátaikkal, osztályukkal vagy családjukkal, ezt követően pedig gondolkodjanak, ötleteljenek, találják ki, melyik műsorszám mely tananyag megértéséhez, elsajátításához/oktatásához segítene hozzá a legjobban.

Bővebben...

Támogatóink