A Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium csapata
VI. helyezést ért el a II. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatversenyen döntőjén, Körmenden. Az elődöntő 74 csapatából 20 csapat jutott be a döntőbe. A feladatok között szerepelt lövészet, akadálypálya, büntetés-végrehajtási feladat, katasztrófavédelmi feladat, rendőr szakmai feladat, műveltségi feladat és fizikális felmérés.
A díjat ünnepélyes keretek között 2018. április 21-én az Országos Rendőr-és Tűzoltónapon vehetjük át Budapesten.

 

Bővebben...

Felhívjuk iskolánk tanulóinak a figyelmét, hogy Debrecenben a Malompark emeleti termében önvédelmi kurzus indul.
Bővebb tájékoztatást a következő linken kaphattok: Információ
Online jelentkezési lap a linkre kattintva elérhető: Jelentkezési lap

Az idei tanévben is megrendezésre került Berettyóújfaluban az Eötvös-kupa, melyen tanulóink összemérhették tudásukat és ügyességüket a környék iskoláinak diákjaival.
A műveltségi vetélkedő 4 fős csapata előzetes feladatot is kapott, melyet be kellett mutatniuk a zsűri előtt. Ezt követően a reneszánsz kort felölelő feladatokban kellett jeleskedniük. Végeredményben a 2. helyen végeztek.

 

 

Bővebben...

2018.március 14-én Eötvös kupára indult a Rákóczi fiú labdarúgó csapata. A csapat tagjai Fekete Szabolcs, Serestyén Zsolt, Szabó Róbert, Vadász József, Gyöngyösi Gyula, Mészáros Kevin, Rézműves Tibor, Szabó Norbert, Bede György, Sarkadi Tamás, Hevesi Ferenc, és Végh Bence.
Előzetes felkészítést követően már nagyon vártuk a „nagy napot.” Egy dolog aggasztott minket: Máté Laci a felkészülés során megsérült, és nem vehetett részt a tornán. Jobbulást kívántunk neki és kértük, hogy szurkoljon nekünk, mert szükség lesz rá.

Bővebben...

Támogatóink