Fiú labdarúgó csapatunk március 24.-én részt vett az Eötvös József Szakgimnázium által rendezett kupán Berettyóújfaluban. A tornán 6 középiskola diákjai vettek részt, kisebb-nagyobb sikerrel. Az első két mérkőzésen kicsit bealudtunk, két döntetlennel kezdtük a tornát. Azután a harmadik mérkőzésen mély álomból felébredve 6-0-ra vertünk az Arany János Gimnáziumot, és így sikerült a csoportkörből továbbjutnunk. Következő mérkőzésünk a Széchenyi István Mezőgazdasági Szakközépiskola ellen volt.

 

Bővebben...

Március 23-án, egy kellemes tavaszi napon osztályunkkal ellátogattunk a debreceni Agóra Tudományos Élményközpontba, melynek már a háromszintes modern épülete is lenyűgöző. A különböző termekben bepillantást nyerhettünk a fizika és a minket körülvevő világ rejtelmeibe, számos előadást és kísérletet láthattunk, hallhattunk.

Bővebben...

2017. március 14-én nem szokványos módon készültünk a nemzeti ünnepre. Iskolánk végzős osztályai közül három is Budapestre utazott, közelről is megnézni országunk néhány nevezetességét.

A 12. c osztály tanulói a Parlamentben és a Terror Házában voltak, Farkasvölgyi Győzőné és Faggyas Viktória tanárnők kíséretében.

 

Bővebben...

Katonazene, közelharc- és harcászati bemutató, modern, illetve korhű fegyverek, művészeti csoportok fellépése. Ilyen és ehhez hasonló látnivalókat kínál Derecske főterén megrendezendő katonai road-show a honvédelem iránt érdeklőknek 2017. május 03-án 11:00-14:00 óra között.

Bővebben...

Támogatóink