Nyitott kapuk napja: 2017. november 13. és 15.

További információ: JPG formátum

Beiskolázási tájékoztató 2018/2019 tanévre: PDF formátum

A végzős szakgimnáziumi tanulók az ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy (rendészeti ismeretek) vizsgakövetelményét a következő linken találhatják. Rendészeti ismeretek
A vizsgaleírás pedig az alábbi linken érhető el. Vizsgaleírás

A kérdésekkel keressétek szaktanáraitokat!

Jó felkészülést kívánunk!

Iskolánk négy tanulója 2016. december 8-án megyei vers-és prózamondó versenyen vett részt a debreceni Kós Károly Művészeti Szakgimnáziumban.

Az utazást Derecske Város Önkormányzata biztosította, ezúton köszönjük a hozzájárulást. A megmérettetés során minden tanuló egy szabadon választott határon túli magyar költő versét mondta el illetve egy kötelezően választott prózarészletet olvasott fel.
A versenyen közel 36 diák vett részt köztük Osvald Barbara 11. a osztályos tanuló és Pércsi Liliána 12. a osztályos tanuló  az előkelő III. helyezést érték el. Ezen kívül iskolánk két tanulója ( Gál Dénes 11. a, Pocsai Zsófi 9.b) is szépen helytállt az erős mezőnyben.

Köszönjük a felkészítő tanárok ( Fábiánné Forrai Aranka, Szilágyi Adrienn) munkáját és szívből gratulálunk a diákoknak, hogy öregbítették Derecske és iskolánk hírnevét.

Szilágyi Adrienn

2016.december 17-én Egerben került megrendezésre az Ippon Shobu Magyar Bajnokság. Reggel korán indult csapatunk, ennek köszönhetően izgatottan, de fáradtan vártuk a versenyt, amelyre több, mint 200 nevezés történt. A megmérettetésen katában (formagyakorlat) IV. helyezést sikerült elérnem, kumitében (küzdelem) pedig II. helyet.

 

 

Bővebben...

Új egyetemi szak indul 2017-től a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán. A korábbi művelődésszervező, majd andragógia képzés újul meg, és a közösségekre helyezve a hangsúlyt közösségszervezés alapszakként hirdetjük meg. A szakon a kultúrával, közösségekkel, felnőttképzéssel kapcsolatos alapismeretek elsajátítása után a 4. félévtől két szakirány közül lehet választani.

 

 

 

 

 

 

Bővebben...

Támogatóink