Nyitott kapuk napja: 2017. november 13. és 15.

További információ: JPG formátum

Beiskolázási tájékoztató 2018/2019 tanévre: PDF formátum

Iskolánk csapata, mint minden évben, most is részt vesz az Országos Rendészeti Csapatversenyen. A verseny szabályzatán változtattak az előző évekhez képest, így a verseny két fordulóból fog állni: egy regionális válogatóból és a döntőből.

 

 

Bővebben...

2017. március 1- én szombaton rendezték meg a III. Mikepércsi Béres András szólótáncversenyt, melyen arany minősítést szereztem.

Tavaly is elindultam ezen a versenyen és akkor is nagyon jól teljesítettem. Az egész versenyben 44 táncos vett részt különböző településekről. A táncverseny rendezője Török Gergely, aki a Debreceni Főnix néptáncegyüttes tagja.

Bővebben...

Debrecenben volt a Kyokushin Karate Országos Diákolimpiai elődöntő az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban 2017. február 18-án. Ezen a versenyen Kelet- Magyarország azon sportolói vettek részt, akik ezt a küzdősportot űzik, összesen 400-an.

 

Bővebben...

A 10 m-es Puska-Pisztoly Országos Bajnokság 3. EB válogató Százhalombattán 2017. február 9-12-e között került megrendezésre. 2017. február 9-én junior korcsoportban légpisztollyal kezdtem a versenyt. A 10 m-re kihelyezett SIUS ASCOR elektronikus céltáblára kellett 60 db értékelt lövést leadni.

Bővebben...

Támogatóink