2017. április 6-án rendezték meg a Megyei Közlekedésbiztonsági Kupa elnevezésű versenyt Berettyóújfaluban, ahol iskolánkat, a Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumot három tanuló képviselte. Szász Máté személygépkocsi, Kovács Attila moped és én, Juhász Attila kerékpár kategóriában indultam. Kategóriám győzteseként továbbjutottam az országos fordulóra.

Bővebben...

A megyei Brassai Crossfit versenyen a csapatunk a kevés felkészítés és felkészülés ellenére jól teljesített. A verseny alatt jó volt az összetartás és a hangulat.

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben...

Április 12-én Hajdúböszörményben került megrendezésre a II. Észak-Alföldi Regionális Sportnapok férfi teremlabdarúgó torna, melyre csapatunk a decemberben megrendezett megyei torna ezüstérmes csapataként jutott ki. Régóta vártuk már ezt a jeles napot, hogy immáron nem csak a Hajdú- Bihar, hanem Jász- Nagykun-Szolnok és Szabolcs- Szatmár- Bereg megye legjobbjaival is összemérjük tudásunkat. A felkészülés előtt újonnan érkező és távozó is volt a csapatban, ezért a felkészülés alatt külön odafigyeltem az összekovácsolódásra.

Bővebben...

Március 24-én, pénteken volt Berettyóújfaluban az Eötvös kupa, melyen minden évben sikeresen részt vesz iskolánk csapata. Ebben az évben összesítésben a 2. helyet szereztük meg. Sakkban az 5. helyen, fekve nyomó versenyen a 4. helyen, a kerékpáros vetélkedőn a 2. helyen, labdarúgásban szintén a 2. helyen és műveltségi vetélkedőben pedig az 1. helyen végzett a „rákóczis” csapat.

Bővebben...

Támogatóink