Magyarország 2015-ben csatlakozott először az Európa szerte közel 30 országban egy időben zajló European Money Week kezdeményezéshez. A program célja, hogy már fiatal kortól segítse a pénzügyek iránt érdeklődő diákokat ismereteik bővítésében, és felhívja a figyelmüket a mindennapi pénzügyi tudatosságra.

 

Bővebben...

Debrecenben a Debreceni Szakképzési Centrum Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakgimnáziumban került megrendezésre a Toldi kondi verseny, amely megyeivé nőtte ki magát. A versenyen a valóban kevés felkészülés ellenére a csapatunk nagyon jól teljesített. A verseny ideje alatt nagyon jó volt a hangulat és az összetartás.

 

 

 

 

Bővebben...

2018. 01. 27-én, a Szikszón megrendezett III. Xixo boksz kupán neveztem junior 57 kg-os súlycsoportban. Szoros mérkőzés után, pontozással alul maradtam, így ezüstérmet hozhattam haza. Szorgalmasan készülök a következő megmérettetésekre.

Sipos Rebeka Tamara 10. D

 

 

 

Bővebben...

Intézményünkben már érezhető a karácsonyi hangulat, az ünnepvárás. Tanulóink nagy-nagy örömmel vettek részt a „Válts egy csokit mosolyra” felhívásban. Az ÁGOTA Alapítvány felhívására csokigyűjtésbe kezdtünk, melyet azon gyerekek számára juttatnak el a szervezők, akik szülők, család nélkül maradtak és így töltik az ünnepeket.

 

 

Bővebben...

Támogatóink