Nyitott kapuk napja: 2017. november 13. és 15.

További információ: JPG formátum

Beiskolázási tájékoztató 2018/2019 tanévre: PDF formátum

2017. március 14-én nem szokványos módon készültünk a nemzeti ünnepre. Iskolánk végzős osztályai közül három is Budapestre utazott, közelről is megnézni országunk néhány nevezetességét.

A 12. c osztály tanulói a Parlamentben és a Terror Házában voltak, Farkasvölgyi Győzőné és Faggyas Viktória tanárnők kíséretében.

 

Bővebben...

Katonazene, közelharc- és harcászati bemutató, modern, illetve korhű fegyverek, művészeti csoportok fellépése. Ilyen és ehhez hasonló látnivalókat kínál Derecske főterén megrendezendő katonai road-show a honvédelem iránt érdeklőknek 2017. május 03-án 11:00-14:00 óra között.

Bővebben...

Az I. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny elődöntője 2017. március 10-én került megrendezésre, négy helyszínen. A versenyre összesen 69 csapat nevezett. Iskolánk csapata Szegedre utazott, hogy összemérjék tudásukat, ügyességüket és erejüket a többi csapattal. A Derecskei Rákóczit Kis Gábor, Lipták Zsolt, Vida Ádám és Zsiday Péter képviselte, kísérő tanáruk Kovács Attila volt, aki a fizikális felkészítésben segítette a tanulókat.

Bővebben...

Tisztelt Szülők!

A Berettyóújfalui Tankerületi Központ vezetője, Kapornai Judit Tankerületi Igazgató Asszony a következő kéréssel fordult intézményünkhöz:

„Tisztelt Intézményvezető Asszony / Úr!

A tragikus veronai buszbaleset után a kormány megvizsgálta, hogy szükség van-e a jogszabályok szigorítására. A kabinet azt szeretné elérni, hogy hasonló tragédiák a jövőben ne fordulhassanak elő. A lehetséges szigorításokról a kormány szeretné kikérni a magyar állampolgárok véleményét. Ennek érdekében internetes konzultációt indított az ügyben, melyet az alábbi linken érhetnek el: https://konzultacio.kormany.hu/. Szeretnénk, ha minél több szülő mondaná el véleményét. Éppen ezért arra kérjük Önt, hogy hívja fel a szülők figyelmét a konzultációra.”

Amennyiben Ön is szeretné elmondani véleményét, kérjük, töltse ki a fenti linken található kérdőívet.

Támogatóink