Idén 23. alkalommal került megrendezésre Abasáron a Katona-és Bordalfesztivál. Erre a rendezvényre először érkezett iskolánkból fellépő csoport. Mi, az Új nemzedék, erre a fesztiválra alakultunk.
Ahhoz képest, hogy összeszokni sem volt időnk, mint egy igazi csapat, jól kiegészítettük egymást hangilag.

 

 

 

Bővebben...

A „Rendészeti területen tehetséges fiatalok hálózatának építése” címmel szervezett 3 napos programot az ÉReTT (Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács). A programra a rendészet területén tehetséges fiatalokat várták. Iskolánkat, a Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumot, mint az ÉReTT egyik alapító tagját, Zsiday Péter 11.a osztályos tanuló képviselte. A program megvalósítására május 23-24-25-én került sor.

Bővebben...

Május 12-én, pénteken, a Varadinum Kárpát medencei középiskolások Történelmi vetélkedőjén a Derecskei I. Rákóczi György Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium csapata az 1. helyen végzett.
A csapat tagjai a következőket fogalmazták meg a versennyel kapcsolatban.

Bővebben...

Szokásos napnak indult olyannak, mint a többi, csak iskola helyett Debrecenbe a Diószegibe mentünk ugyanis itt került megrendezésre a Megyei Közlekedésbiztonsági Kupa.

Bővebben...

Támogatóink