2018.03.03-án Kassán került megrendezésre a Nemzetközi Súlyemelő verseny, amelyre még a februári magyar válogatón, Tégláson sikerült kvalifikációt nyernem. A hosszas készülődés a versenyre már-már kényelmetlen volt, de tudtam, hogy a Nemzetet fogom képviselni és minden erőmre szükség lesz. Mikor a csarnokba értünk, akkor meglepődtem rajta, hogy nem csak a szomszédos országokból Románia, Csehország, Szlovákia, hanem még a tengeren túlról, Barbados-ról is érkeztek versenyzők, összesen súlyomban 32-en.

 

Bővebben...

Fehér János 12. C osztályos tanuló március 8-án 500 db szabályos fekvőtámaszban karhajlítás nyújtást hajtott végre 50 perc alatt. Gratulálunk neki, várjuk a csúcsdöntést! A legközelebbi cél 600 db 60 perc alatt.
Kovács Attila


2018. február 20-án a 9. a osztály és a 9.d osztály egy része Szilágyi Adrienn és Fábiánné Forrai Aranka tanárnő kíséretében ellátogatott a Bűvösvölgy Médiaértés- Oktató Központba, Debrecenbe.

 

 

Bővebben...

A Nemzetgazdasági Minisztérium meghirdette az ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyét szakgimnáziumi végzős tanulók részére. Intézményünkben szakgimnáziumi keretek között a rendészet ismeretek ágazati szakmai tantárgy oktatása folyik, így ebből a tárgyból neveztünk be kilenc tanulót diákjaink köréből.

 

 

Bővebben...

Támogatóink