Nyitott kapuk napja: 2017. november 13. és 15.

További információ: JPG formátum

Beiskolázási tájékoztató 2018/2019 tanévre: PDF formátum

Április 12-én Hajdúböszörményben került megrendezésre a II. Észak-Alföldi Regionális Sportnapok férfi teremlabdarúgó torna, melyre csapatunk a decemberben megrendezett megyei torna ezüstérmes csapataként jutott ki. Régóta vártuk már ezt a jeles napot, hogy immáron nem csak a Hajdú- Bihar, hanem Jász- Nagykun-Szolnok és Szabolcs- Szatmár- Bereg megye legjobbjaival is összemérjük tudásunkat. A felkészülés előtt újonnan érkező és távozó is volt a csapatban, ezért a felkészülés alatt külön odafigyeltem az összekovácsolódásra.

Bővebben...

Március 24-én, pénteken volt Berettyóújfaluban az Eötvös kupa, melyen minden évben sikeresen részt vesz iskolánk csapata. Ebben az évben összesítésben a 2. helyet szereztük meg. Sakkban az 5. helyen, fekve nyomó versenyen a 4. helyen, a kerékpáros vetélkedőn a 2. helyen, labdarúgásban szintén a 2. helyen és műveltségi vetélkedőben pedig az 1. helyen végzett a „rákóczis” csapat.

Bővebben...

Fiú labdarúgó csapatunk március 24.-én részt vett az Eötvös József Szakgimnázium által rendezett kupán Berettyóújfaluban. A tornán 6 középiskola diákjai vettek részt, kisebb-nagyobb sikerrel. Az első két mérkőzésen kicsit bealudtunk, két döntetlennel kezdtük a tornát. Azután a harmadik mérkőzésen mély álomból felébredve 6-0-ra vertünk az Arany János Gimnáziumot, és így sikerült a csoportkörből továbbjutnunk. Következő mérkőzésünk a Széchenyi István Mezőgazdasági Szakközépiskola ellen volt.

 

Bővebben...

Március 23-án, egy kellemes tavaszi napon osztályunkkal ellátogattunk a debreceni Agóra Tudományos Élményközpontba, melynek már a háromszintes modern épülete is lenyűgöző. A különböző termekben bepillantást nyerhettünk a fizika és a minket körülvevő világ rejtelmeibe, számos előadást és kísérletet láthattunk, hallhattunk.

Bővebben...

Támogatóink