2018.március 14-én Eötvös kupára indult a Rákóczi fiú labdarúgó csapata. A csapat tagjai Fekete Szabolcs, Serestyén Zsolt, Szabó Róbert, Vadász József, Gyöngyösi Gyula, Mészáros Kevin, Rézműves Tibor, Szabó Norbert, Bede György, Sarkadi Tamás, Hevesi Ferenc, és Végh Bence.
Előzetes felkészítést követően már nagyon vártuk a „nagy napot.” Egy dolog aggasztott minket: Máté Laci a felkészülés során megsérült, és nem vehetett részt a tornán. Jobbulást kívántunk neki és kértük, hogy szurkoljon nekünk, mert szükség lesz rá.

Bővebben...

2018. március 10-én került megrendezésre a II. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny régiós válogatóversenye. Az országban 4 helyen rendezték meg, a négy rendészeti szakgimnáziumban: Miskolcon, Szegeden, Körmenden és Budapesten. Összesen 74 csapat vett részt a versenyen, ebből Miskolcon 24 csapat mérte össze tudását.

Bővebben...

Iskolánk négy tanulója vett részt a Debrecenben megrendezésre kerülő Kyokushin Karate Diákolimpia elődöntőn 2018. március 4-én. Diákjaink Kumite kategóriában indultak, ami ebben a sportágban az egymás elleni küzdelmet jelenti, míg a Kata formagyakorlat bemutatását.

 

 

 

 

 

Bővebben...

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács évek óta nagy érdeklődés mellett hirdeti meg „Felfedezettjeink” pályázatát. Felhívásunkkal a 2016-os, illetve 2017-es év folyamán kimagasló teljesítményt mutató gyermekeket, tanulókat, fiatalokat kerestek.

 

 

 

 

Bővebben...

Támogatóink